Pelud.Net - e-mail : peludnet@gmail.com


Click here for Myspace Layouts

utorak, 16. studenoga 2010.

STUDIO "DVIJE LIJE" - NOVI PROJEKT


U studiju "Dvije lije" upravo je završen još jedan vrijedan filmski projekt.
Riječ je o DVD video izdanju pod imenom "Čakovec – Grad Zrinskih".
Dvojezično DVD izdanje bit će u prodaji krajem studenog, a krasi ga bogatstvo sadržaja kojeg čini nekoliko atraktivnih filmskih cjelina – filmovi "Iz Čakovca s ljubavlju", "Obitelj Zrinski" i "Porcijunkulovo", slide show starih razglednica Čakovca, rijetki filmski snimci Čakovca iz prošlog stoljeća te glazbeni spot "Vu Čakovcu" Borisa Leinera.
Ovaj novi turističko – promidžbeni projekt realizirala je mala ali uigrana ekipa iz "Dvije lije" predvođena redateljem, scenaristom i montažerom Robertom Lisjakom, snimateljem Jožom Behounekom i Darkom Novinićem, zaduženim za postprodukciju.
" Nastojeći predstaviti naš Čakovec u što atraktivnijem i suvremenijem izdanju, poštivali smo staru izreku da "slika govori tisuću riječi" te osmislili cijeli projekt kao vizualnu filmsku
impresiju našega grada, bez suvišnog teksta i zamornih činjenica, suhoparnih podataka i brojaka..." - riječi su Roberta Lisjaka.
Projekt "Čakovec – Grad Zrinskih" nastao je u samostalnoj produkciji studija "Dvije lije", uz pomoć mnogobrojnih sponzora, a promocija DVD izdanja predviđena je za srijedu 24.11. u 20 sati u zgradi Scheier u Čakovcu.
S obzirom da je studio "Dvije lije" višestruki dobitnik nagrada na Međunarodnom festivalu turističkih filmova u Splitu, verujemo da nas očekuje zanimljiva filmska večer...
Više o projektu možete saznati na www.dvijelije.hr/dvd